Azizi & Ayu

Azizi & Ayu

Jumaat, 10 Oktober 2014

Rumah Ku Syurga Ku..

7/9/2014 (Selasa) Alhamdulilah gril rumah selayang dah siap dipasang...tak sabra rasanya nak duduk sana bercucuk tanam..lepas ne nak beli kipas dan lampu, untuk sementara waktu guna tikar getah pun jadilah...sementara nak kumpul duit buat tai rumah...mesti seronok dapat duduk sendiri..harapan nak hiaskan rumah nak Nampak lebih cantik...nak tanam pokok buah-buahan supaya anak-anak, mak ayah, semua dapat merasa..

Semperna nak tunggu baby mama ne lahir lihat dunia...mama nak buat persiapan tuk fmly kita...semoga babay mama selamat dilahirkan dengan selamat....mama dengan ayah tak sabar nak tunggu awak keluar...mama doakan babay mama sehat cukup sifat...sehat..semuanya yang baik2 tuk awak ok....


 • " Ya Allah, peliharalah anakku ini selama ia berada di dalam perutku,dan sihatkanlah dia, Engkau yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain penyembuhanMu, Penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.
  Ya Allah, rupakanlah atau bentukkanlah dia yang ada diperutku dengan rupa yang baik dan tetapkanlah di dalam hatinya iman kepada Engkau dan kepada RasulMu.
  Ya Allah, keluarkanlah dia dari perutku dengan mudah dan selamat.
  Ya Allah jadikanlah dia sihat yang sempurna berakal dan pandai, alim dan beramal.
  Ya Allah, panjangkanlah umurnya, sihatkanlah badannya, baikkanlah akhlaknya, fasihkanlah lisannya, baguskanlah suaranya untuk membaca Al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad S.A.W, dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam.”
  Amin. Ya Rabbal Alamin.

Tiada ulasan: